Nog heel jong was ik, toen ik geraakt werd door muziek en zingen – de klanken, teksten, emotie, maar ook zeker het plezier wat je hieruit kunt halen.

Enorm dankbaar dat ik de afgelopen jaren voor de meest uiteenlopende gelegenheden, in verschillende bezettingen, mee heb mogen doen met leuke projecten en daarvan de muzikale omlijsting heb mogen verzorgen.

Met een Drèents, Engels, Nederlands, maar ook een vleugje Duits repertoire – zijn wij voorzien van een enorme keuze aan verschillende liederen. Deze brengen wij graag ten gehore tijdens huwelijksceremonies/huwelijksfeestjes, uitvaarten, feestelijke openingen, presentaties, bijeenkomsten, vergaderingen en verjaardagsfeestjes, maar ook als achtergrondmuziek voor bijvoorbeeld in een restaurant, café, of hotel. Wij komen graag voor alle gelegenheden die een muzikaal tintje kunnen gebruiken.

Wij worden ook geregeld uitgenodigd om in verschillende tehuizen te komen zingen en brengen daar een gevarieerd programma, waarbij we samen met de luisteraars verbinden en herinneringen ophalen met uiteenlopende meezingers uit de tijden van weleer.

Mocht je na het lezen vragen hebben of gelijk met mij in contact willen komen, dan raad ik aan het contactformulier in te vullen, te mailen, bellen of te appen.

drentse trouwambtenaar

‘Vincent’ Starry, starry night – Nieuwjaarsfeest 2023 gemeente Emmen:

drentse trouwambtenaar
muziek in het drents
muziek in het drents