Trouwambtenaar (zingende)

 Trouwplannen?
Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

Wacht niet te lang met het zoeken naar een trouwambtenaar die echt goed bij jullie past.

Trouwambtenaar, een ‘zingende trouwambtenaar’, dat wil ik graag aan kunnen bieden aan mijn bruidsparen.
Met mensen in contact zijn en ze verbinden vanuit liefde!

Na heel wat jaren actief te zijn als zangeres, dacht ik dat dit wel een hele gave combinatie zou zijn!
Muziek is emotie en emotie overbrengen is behoorlijk bijzonders en erg intiem, helemaal tijdens een huwelijksceremonie.

Ik kan jullie in de echt verbinden met livemuziek (wij spelen dan jullie zelf uitgekozen liedjes), maar het kan ook zonder; dan verzorgen jullie zelf de muziek en zorg ik ervoor dat jullie officieel verbonden worden.

Er is een mogelijkheid om dit feestelijke gebeuren te combineren met begeleiding van één of twee gitaristen, een pianist of in de combi.

Het is jullie feestje!

 

zingende trouwambtenaar

In Januari 2020 ben ik beëdigd en benoemd voor de Gemeente Stadskanaal, hierdoor officieel bevoegd om de allerleukste bruidsparen om hun JA woord te vragen.

Ik kom graag jullie kant op en reis hiervoor graag heel NL door, voor ceremonies in het buitenland ben ik ook heus te porren.

Mocht je na het lezen nog vragen hebben en gelijk met mij in contact willen komen, dan raad ik aan het contactformulier in te vullen, te mailen, bellen of te appen.

Link gemeente Stadskanaal: Benoemd en Beëdigd trouwambtenaar:
https://www.stadskanaal.nl/inwoners/geboorte-trouwen-en-overlijden/trouwlocaties-en-trouwambtenaren/trouwambtenaar-annemiek-drenth

drentse trouwambtenaar
muziek in het drents
muziek in het drents

Bron YouTube – 29 juni 2022 – Maarten Haase:

Trouwfilm – Erwin en Jolien, Matthijs en Yvette en Christiaan en Saskia | www.maartenhaase.com

Heel bijzonder: deze bruiloft op 29 juli 2022 met maar liefst drie bruiden en drie bruidegommen, getrouwd tijdens één hele bijzondere ceremonie. Ik mocht hem in de zomer vastleggen, samen met drie fotografen. Een intense, maar geweldige dag. Heel leuk om de same day edit er nog eens bij te pakken en zo deze dag weer helemaal het te beleven🎥😀🎉 Als videograaf was ik samen met drie fotografen: Roy Jochems, Carola Paas en Sandra van der Kolk. Als trouwambtenaar was Annemiek Drenth aanwezig, geweldig!