Nog heel jong was ik, toen ik aangeraakt werd door muziek en zingen – de klanken, teksten, maar ook zeker het plezier wat je hieruit kunt halen.

Enorm dankbaar dat ik de afgelopen jaren voor de meest uiteenlopende gelegenheden, in verschillende bezettingen, de muzikale omlijsting heb mogen verzorgen.

 Met een Drèents, Engels, Nederlands, maar ook een vleugje Duits repertoire – zijn wij voorzien van een enorme keuze aan verschillende liederen die wij graag ten gehore brengen tijdens: huwelijksceremonies, uitvaarten, feestelijke openingen, presentaties, bijeenkomsten, vergaderingen, verjaardagsfeestjes, thuisfeestjes, maar ook als achtergrondmuziek voor bijvoorbeeld in een restaurant, café, hotel en ga zo maar door.

Wij worden ook geregeld uitgenodigd om in verschillende tehuizen te komen zingen en brengen dan een gevarieerd programma, waarbij we samen met de luisteraars verbinden en herinneringen ophalen met uiteenlopende meezingers uit de tijden van weleer.

Wij komen graag voor alle gelegenheden die een muzikaal tintje kunnen gebruiken.

Mocht je na het lezen nog vragen hebben en gelijk met mij in contact willen komen, dan raad ik aan het contactformulier in te vullen, te mailen, bellen of te appen.

drentse trouwambtenaar
muziek in het drents
muziek in het drents